Neděle  30.května 2004 – Nová Ves - Studenec   3:0

 

Branky: Čapek 2, Koudelka

Sestava: Tuž – J.Šedivý, Salátek,  Kuřík (Kampov), Brož – Jodas, Letkovský, M.Šedivý,  Albrecht (Urban)– Stránský, Hermon

Rozhodčí:  Pařík, Neugebauer, Bohatý - delegát Šlechta 

Žluté karty: 3:3    

Diváci: 170

 

V okresním derby se chtěli studenečtí hráči pokusit o zisk tolik potřebných bodů k záchraně. Do sestavy se vrátil M.Šedivý, na lavičku se posadil nedoléčený Urban, zato zranění Ulvra se ukázalo být jako vážnější. První poločas přinesl vyrovnaný průběh hry, ale z vedení se radovali domácí, když Čapek potrestal hlavičkou nedůsledně vyražený balon brankářem Tužem. Hlavička Salátka naopak skončila na břevně. Ve druhém poločase domácí zvýšili své vedení opět po chybě hostující obrany, když Čapkův centrovaný míč z trestného kopu skončil až v síti. Poslední šanci na zvrat odmítl Stránský neproměněním penalty za faul na Hermona. Domácí Koudelka se naopak ze stejné značky nemýlil a o výsledku bylo rozhodnuto.

 

Sokol Rovensko B - SK Studenec B                           1:1       (0:1)    muži B

Branky:  Exner

Sestava: P.Vancl – P.Bartoň, Nedomlel, Mečíř, J.Bartoň  – M.Puš, V.Vancl, Exner, Synek - Karásek (V.Kuřík), M.Chrtek

Rozhodčí: Rympler

 

Při rozsáhlé marodce, souběhu áčka a béčka a předmaturitní horečce vypomohli béčku Pavel Mečíř a Michal Chrtek, ale i tak odjíždělo do Rovenska pouze jedenáct hráčů, neboť Vítek Kuřík dorazil až v průběhu druhého poločasu. V prvním poločase mělo béčko více ze hry a vypracovalo si několik dobrých příležitostí, ze které však vytěžilo pouze hubené vedení. Ve druhém poločase v úmorném vedru rychle ubývaly síly a domácí 12 minut před koncem vyrovnali a vypracovali si další nebezpečné situace, naštěstí bez gólového efektu.

 

SK Mírová – SK Studenec                               2:6       (2:0)    dorost

Branky:  Jiřička a J.Tauchman 2, Kudrnáč a T.Chrtek

 

Zápas v Mírové přinesl dva zcela odlišné poločasy, v tom prvním dorostenci svým laxním výkonem umožnili domácím získat dvougólové vedení, v tom druhém nastoupili jako zcela jiné mužstvo a zvrátili skore v jednoznačné vítězství.

 

FK Sedmihorky - SK Studenec B                   8:2       (3:1)    žáci B

Branka: Jirka Povr a Jára Palivoda

 

Áčko žáků ma svůj zápas s Roztokami odložen na čtvrtek 3.června 2004, ale už nyní je jasné, že se bude opakovat loňské finále Studenec – Rokytnice, které je naplánováno na 19.června 2004.

 

Volno měli i minižáci vzhledem k celostátnímu turnaji přípravek v Lomnici nad Popelkou, ale už i nyní je rozhodnuto o tom, že se minižáci utkají v souboji o bronzovou medaili se sousedem z Horek o týden dříve než žáci, tedy 12.června 2004.

 

Před novými soutěžemi

 

Počátkem příštího týdne je třeba uzavřít přihlášky do oblastních soutěží Libereckého kraje. V mládežnických soutěžích dochází k reorganizaci a záleží i na výsledcích studeneckých dorostenců ve zbývající části soutěže. V každém případě chceme dorostence přihlásit do oblastní soutěže a při obsazení nepostupového 4.místa počítat se 2 možnostmi: dalším účinkováním v okleštěném okresním přeboru nebo postoupit na úkor mužstev, která práva postupu nevyužijí.

O účinkování dalších mužstev a činnosti klubu rozhodne schůze výkonného výboru v úterý 8.června 2004 v klubové místnosti v Penzionu Trautenberk od 19.30.

 

Neděle  23.května 2004 – Studenec – Lučany  1:1

 

 

Branky: 15. Salátek – 31. Křikava

Sestava: Tuž – J.Šedivý, Salátek,  Kuřík, Brož – Jodas, Marčík (20. Mejvald), Letkovský (60. Kampov), Albrecht – Stránský, Ulvr (80. Nedomlel)   

Rozhodčí:  Marek, Miklovič, ing. Karel, delegát Štěpánek

Žluté karty: 1:2    

Diváci: 120

 

K dlouhodobě zraněným Kočárkovi, Metelkovi, Korotvičkovi a Hermonovi přibyli před zápasem Urban a nemocný M.Šedivý, navíc nedoléčené zranění Marčíka poslalo ze hry již po dvaceti minutách. Kombinovaná sestava se snažila vydolovat na těžkém terénu potřebné vítězství, ale hosté se představili jako kompaktnější celek a až na některé úseky hry byli lepším mužstvem. V první čtvrthodině promarnil výbornou příležitost Stránský a zakončil ji povedenou střelou z 25 m Salátek. Další čtvrthodina patřila domácím, kteří však z územní převahy vytěžili jen další bombu Salátka a slibnou šanci Mejvalda. Hosté vyrovnali hlavičkou Křikavy po zaváhání  Tuže, ale ten svou chybu vzápětí napravil, když zlikvidoval vyloženou šanci Křikavy i dorážku Maňáka.

Druhý poločas patřil hostům, kteří se lépe na těžkém terénu pohybovali a především v závěru si postupně Dítě, Křikava a Maňák vypracovali téměř stoprocentní šance, které Tuž výbornými zákroky zneškodnil. Plné absolutorium zaslouží za svůj výkon přetížená obrana v čele s Tužem, kterým záložní řada a útočníci příliš nepomohli. Trenérovi Čížkovi přibyly další vrásky na čele, neboť pro zranění nedohrál Ulvr a se sebezapřením dohráli Kampov a Brož.

 

SK Studenec B – TJ Košťálov B                      2:2       (1:1)    muži B

Branky:  Kampov a Nedomlel – Houžvička a Zboroň z penalty

Sestava: P.Vancl – P.Bartoň, Zahradník, Šembera, J.Bartoň (V.Korotvička) – M.Puš (Synek), Stránský, Nedomlel, Exner  – Kampov, V.Vancl

Rozhodčí: R.Paulů

 

I béčku se úží kádr, po dlouhodobě zraněném kanonýrovi R.Pušovi skončila sezóna i Klazarovi (operace kolena).   V zápase druhého se třetím se hrál solidní fotbal s řadou pěkných akcí. Úvod patřil hostům, kteří se ujali vedení, ale Kampov záhy vyrovnal a až do poločasu měli domácí výraznou převahu, ale vytěžili z něho jenom břevno nastřelené Exnerem. V úvodu druhého poločasu potrestal Nedomlel hrubku hostující obrany, ale další šanci promarnil. Hosté získali v závěrečné patnáctiminutovce výraznou převahu, kterou zužitkovali až v poslední minutě zásluhou přísně nařízené penalty.

 

SK Studenec – TJ Jivan Bělá                         8:0       (5:0)    dorost

Branky:  T.Synek 4, Jiřička a Kudrnáč 2

Sestava: Kudr – T.Povr (Dohnal), Chrtek, Korotvička, J.Synek – Buchar, Pešek (Pavlata), J.Tauchman, T.Synek – Jiřička, Kudrnáč

 

Dorostenci předvedli proti předposlednímu mužstvu tabulky řadu povedených akcí a střelecky se probudil především Tomáš Synek, navíc další dva góly rozhodčí Treml neuznal.

 

SK Studenec A – TJ Jiskra Libštát                 6:0       (5:0)    žáci A

Branky: Martin Kupec 6

 

Žáci si definitivně pojistili účast ve finále, přestože nastoupili v hodně improvizované sestavě bez čtyř hráčů základní sestavy. Střelecky se zaskvěl Martin Kupec, který odjiždí s výběrem OFS na turnaj do Francie.

 

SK Studenec B – SK Mírová                           1:9       (0:1)    žáci B

Branka: Jára Palivoda

 

Béčko stačilo ještě vyrovnat na 1:1, ale po slepených gólech se položilo a dospělo k debaklu s mužstvem, které na jaře poprvé zvítězilo.

 

SK Studenec A - SK Studenec B              2:1      (1:0)  minižáci A,B

Branky: Bartoňová, Klouček - Vydra

 

V derby minižáků bylo utkání dlouho vyrovnané, ale nakonec se vítězství přiklonilo na stranu áčka.

 

SK Studenec A – TJ Jiskra Libštát                       3:3      (0:1)  minižáci A

Branky: Danda Mejvald 2, Eva Bartoňová

 

V zápase s jasně vedoucím Libštátem podali minižáci bojovný výkon a proti fyzicky zdatnějšímu soupeři byli blíž k vítězství a po celý zápas měli více ze hry. V závěru však po náročném víkendu (pátek McDonald cup, sobota zápas) a na sněhu docházely síly, přesto však Eva Bartoňová dokázala vyrovnat (ta měla za sebou navíc páteční trénink v Hradci Králové). Pochválit musíme i nejmenšího hráče na hřišti Dandu Mejvalda (ročník 1996) za dva přesné zásahy

 

McDonald cup:

 

Po šťastném postupu z okrskového kola se vydali minižáci v dresech Školního sportovního klubu při ZŠ Studenec na další postupový schůdek do okresního kola v Semilech, kde je čekali soupeři z Jilemnice, Semil a Turnova.

 

Studenec – Jilemnice            2:0       (1:0)

Branky: Jirka Povr a Eva Bartoňová

 

Úvodní zápas turnaje přinesl stálou převahu našich hráčů a uklidnění po nádherné brance Jirky Povra z trestného kopu. Dlouho však nepřicházel uklidňující druhý gól a Kuba Šmíd opět pálil šance. Hned v úvodu druhého poločasu však proměnila chytrou střelou svůj únik Eva Bartoňová, a tak dostali příležitost i hráči z lavičky. Jilemničtí měli ideální možnost zkorigovat výsledek v poslední minutě zápasu, ale Martin Klouček zneškodnil penaltu i následnou dorážku.

 

Studenec – Semily                            2:0       (2:0)

Branky: Jirka Šír a Kuba Šmíd

 

Rozhodující zápas turnaje přinesl především vynikající výkon Martina Havlíčka, který nepřipustil domácí útočníky k výraznější šanci. Hned v úvodu zápasu využil Jirka Šír zaváhání domácí obrany po rohovém kopu a ve skrumáži se nejlépe orientoval. Do poločasu ještě zvýšil po vzorové kombinaci Kuba Šmíd a ve druhém poločase již mužstvo chytrou hrou kontrolovalo výsledek.

 

Studenec – Turnov                            3:1       (2:0)

Branky: Jirka Povr 3

 

V posledním zápase stačila k postupu i jednogólová prohra, ale mohutně povzbuzované mužstvo z Turnova nestačilo na perfektní výkon Jirky Povra, který svým důrazem zajistil do poločasu dvoubrankové vedení, navíc Kuba Šmíd nastřelil břevno. V úvodu druhého poločasu padla nejhezčí branka turnaje, kdy Eva Bartoňová prošla narážečkami s Jirkou Povrem turnovskou obranou a na konci akce byla přesná střela. Turnovští snížili v závěru brankou z penalty, což nijak nezkalilo závěrečnou radost z postupu do krajského finále do Liberce.

 

 

Zbývající výsledky:

 

Semily – Turnov  2:0      Sestava: Klouček – M.Kuřík, Havlíček, Pacholík –

Semily – Jilemnice        2:0                Povr, Šír - Bartoňová, Šmíd

Turnov – Jilemnice        1:0      Střídali:  Stránský, Šimáček, Vancl, L.Palivoda

 

Tabulka:

 

1. ZŠ Studenec                                  3          3          0          0          7:1       9

2. ZŠ Semily F.L.Riegra             3          2          0          1          4:2       6

3. ZŠ Turnov Jana Žižky                       3          1          0          2          2:5       3

4. ZŠ Jilemnice Jana Harracha   3          0          0          3          0:5       0

 

Jiří Povr se stal nejlepším střelcem turnaje.

 

Sobota  15.května 2004 – Pěnčín - Studenec 3:1

 

Branky: 80. a 93. Říha, 16. Jiskra – 61. Jodas

Sestava: Tuž – J.Šedivý (70. Exner), Salátek,  Kuřík, Brož – Jodas, M.Šedivý (65. Ulvr), Letkovský, Albrecht – Stránský, Urban  

Rozhodčí:  Hanuš, Šubrt, Šneiberg, delegát Tomášek

Žluté karty: 2:0    

Diváci: 80

 

Zápas s vedoucím mužstvem tabulky (téměř jistým postupujícím) a finalistou krajského poháru přinesl  velmi dobrý výkon studeneckých hráčů a k překvapivému bodu chybělo jen několik minut. V prvním poločase měli domácí mírnou převahu, ale vyloženější šance měli na svých kopačkách hosté zásluhou Urbana a Stránského. Ve druhém poločase se hrálo na těžkém terénu za stálého deště, což nejprve přineslo štěstí Jodasovi, který vyrovnal, ale deset minut před koncem vydolovali ve skrumáži domácí míč z bahna a z následného centru vstřelil Říha vedoucí gól. Závěrečná snaha o vyrovnání přinesla naopak další inkasovaný gól v nastaveném čase do otevřené obrany hostů.

 

 

Sokol Kruh - SK Studenec B                                      2:5     (0:1) muži B

Branky:  Kampov 2, V.Vancl, Synek a  Nedomlel

Sestava: P.Vancl – P.Bartoň, V.Kuřík, Šembera, J.Bartoň – M.Puš, V.Vancl, Nedomlel, Klazar (V.Korotvička) – Kampov, Karásek (Synek)

Rozhodčí: Jebavý

 

Na hřišti soupeře z vedoucí čtyřky si hráči béčka spravili chuť po nevydařeném zápase s Beneckem (hrál se souběžně se zápasem dorostu v Horní Branné a áčka v Pěnčíně). V prvním poločase měli výraznou převahu, ale i stoprocentní šance zahodili (Kampov), a tak jedinou branku vstřelil Vašek Vancl přímo z rohu. Naopak ve druhém poločase měli více ze hry domácí, ale góly padaly převážně do jejich sítě. A tak jediným stínem zápasu bylo zranění Klazara.

 

Sokol Horní Branná – SK Studenec                        1:3     (0:1) dorost

Branky: Jiřička,  Korotvička a Pešek

 

Sokol Stružinec – SK Studenec B               8:0     (3:0) žáci B

 

Bez sourozeneckého tria bratrů Palivodových bylo béčko až příliš snadným soustem.

 

Sokol Nová Ves – SK Studenec A               3:6     (0:2) žáci A

Branky: Martin Kupec 3, Zdenda Hanzlík 2, Jirka Povr

 

V souboji prvního a druhého mužstva tabulky si žáci podruhé za sebou téměř definitivně zajistili účast ve finále (před posledními 4 koly mají náskok 11 bodů), přestože hráli bez tří hráčů základní sestavy (O.Tauchman, Černý, T.Klouček).

 

McDonald cup:

 

Dlouho očekávané okrskové kolo v Jilemnici přineslo druhé místo mladších, kteří podlehli v dvojzápase Jilemnici 1:2 (Míša Nosek), když příliš citelně chyběl střelec Danda Mejvald (nemoc). Zato turnaj starších byl napínavý až do poslední vteřiny. Rozhodujícím zápasem byl zápas s Jilemnicí, který přes drtivou převahu skončil bez branek. Domácí si vypracovali jedinou šanci, kterou hasil na poslední chvíli Martin Havlíček, naopak Kuba Šmíd jich spálil minimálně pět. A tak se čekalo na zápas Jilemnice s Roztokami. Trojice studeneckých fanoušků (P.Bartoň, J.Čivrný, J.Povr) však vytvořila roztockým minižákům domácí prostředí a ti inkasovali od nervozních domácích pouze jedinou branku a pomohli tak našemu týmu k postupu od okresního kola.

 

Poznámka: 

Tuto sobotu odehrálo pět našich mužstev své mistrovské zápasy téměř ve shodný čas na pěti různých místech Libereckého kraje a orientační běžci se zúčastnili celostátních závodů v Rynolticích u Liberce a v Kroučové u Rakovníka. Během jednoho dne tak bylo zapojeno do aktivní sportovní činnosti více než 80 sportovců a za svými sportovními výkony muselo najet více než 1000 km. Zároveň se oddíl alpského lyžování pilně připravuje na svůj první odjezd na ledovec do Rakouska (18.5.2004). I to je Sportovní klub Studenec. Proč tato poznámka ? Souvisí s událostmi dvou posledních zápasů na „horké“ studenecké půdě a jejich podáním v denním tisku. Konec konců ve srovnání s řáděním baníkovských fanoušků v Opavě a drobnou korupční aférkou v první lize je to určitě cosi odstrašujícího. Na druhou stranu je někdy dobře mířená rána pěstí určitě čestnějším argumentem než na záchodě či v podzemní garáží nebo dokonce na benzince předaná obálka. Vždyť se to stále ještě vyučuje i ve škole o hodinách literární výchovy při díle klasika Jana Drdy a jeho povídky Vyšší princip. Vzpomínáte na Františka Smolíka v hlavní roli a nejpůsobivější závěrečné zvoláni: „Vražda na tyranu není zločinem!“ A i ta data nějak spolu souvisí. 

Na druhou stranu je fotbal stále lidovou zábavou a na vesnici často zábavou jedinou. Pokřičet si na rozhodčího, poklábosit jednou za týden s kamarády a odhodit nějaký ten mindrák s vulgárními výrazy na adresu nejen rozhodčího, ale i hráčů obou mužstev, to už je takový folklor. Slušnost se totiž v davu strašně rychle ztratí a český národ stále přešlapuje mezi státností a stádností. Možná že právě teď se zase trochu blížíme k té stádnosti. 

 

Neděle 9.května 2004 – Studenec – Doubí   0:0

 

Sestava: Tuž – J.Šedivý, Salátek,  Nedomlel (55.Mejvald), Brož – M.Šedivý, Marčík,    Stránský,  Jodas (75. Albrecht) – Ulvr (85.Exner), Urban  

Rozhodčí:  Hoffmann, Kosina, Diringer, delegát Mazánek

Žluté karty: 2:0   Červené karty: 1:0

Diváci: 200

 

Osud dalšího zápasu v boji o záchranu tentokrát vzala do rukou trojice rozhodčích a úkol nesplnila pouze částečně, neboť hosté si tři body neodvezli, protože  byli herně horším mužstvem. Brož perfektně pokryl Kahla a jedinou příležitost hostů zneškodnil výborným zákrokem Tuž. První poločas přinesl mírnou převahu domácího mužstva, ale brankáři se na obou stranách víceméně nudili. Druhý poločas byl zahájen vyloučením Marčíka po druhé žluté kartě, ale vyloučení naopak znamenalo ještě větší převahu domácích, kterou však nedokázali využít. Nejblíže k brance byl Urban jehož střelu z malého vápna reflexivní vyrazil brankář Kulhavý, který si vyznamenal i tím, že několik minut před koncem hlavou udeřil Albrechta před zraky pomezního Kosiny. Hosté v samotném závěru zahrávali tři rohové kopy a po posledním z nich postupovali sami na branku hostů Brož se Stránským. Rozhodčí Hoffmann proto ihned zápas bez nastavení ukončil. Události v hledišti a na lavičce v průběhu zápasu i po něm byly jen logickým vyústěním výkonu celé trojice rozhodčích.

 

SK Studenec B – HSK Benecko                    2:4     (0:2) muži B

Branky:  Šembera a V.Vancl z penalty

Rozhodčí: Kleiner

 

Oproti vítěznému zápasu v Nové Vsi nastoupilo béčko ve zcela jiné sestavě bez šesti hráčů úspěšné sestavy, navíc zranění Hermona se ukázalo jako daleko vážnější a bude vyřazen na několik zápasů. Vlastní utkání se odehrálo většinou na polovičce hostů, ale hosté podnikali účinné brejky zásluhgou dvojice Bušta – Smolík, která se vrátila ze zrušeného klubu okresního přeboru Trutnovska Havex Strážné. Utkání se ani příliš nevydařilo rozhodčímu Kleinerovi, který v jeho závěru zcela ztratil kontrolu nad zápasem.

 

SK Studenec – Sokol Kruh                4:1     (1:0) dorost

Branky: Jiřička 2,  Kudrnáč a Pešek

 

SK Studenec B – Sokol Roztoky     8:1     (2:0) žáci B

Branky: Martin Kupec a Jirka Povr 4

 

Sokol Roztoky - SK Studenec B               0:9      (0:5)  minižáci B

Branka: Marek Čivrný, Danda Mejvald a Radek Vydra 2, Míša Nosek, Jenda Kuřík a Lukáš Vancl

 

Sobota 1.května 2004 – Držkov - Studenec  1:3

 

 

Branky: 26. Kletečka – 2. a 33. Urban, 70. Stránský

Sestava: Tuž – J.Šedivý, Salátek,  Kuřík, Brož – M.Šedivý, Marčík (60. Albrecht),  Stránský,  Jodas (70. Kampov) – Hermon, Urban (85. Ulvr) 

Rozhodčí:  Miklovič, Karel st., Tykva, delegát Vosika

Žluté karty: 0:4   

Diváci: 100

 

O osudu důležitého zápasu mohlo být rozhodnuto již v úvodu zápasu. Hned ve druhé minutě zužitkoval přesný centr Marčíka ve vedoucí gól Urban a v následující minutě spálil vyloženou šanci Stránský. Po úvodní čtvrthodině se hra vyrovnala, ale domácí Brodský neproměnil penaltu za nastřelenou ruku Šedivého. Stejnou výhodu upřel hostům za faul na Jodase. Domácím se podařilo vyrovnat po nedůslednosti v obraně, ale Urban prokázal svoje střelecké schopnosti a nádherným gólem vrátil vedení Studenci. V poslední minutě prvního poločasu odmítl stoprocentní pojistku náskoku Hermon. Úvod druhého poločasu patřil náporu domácích, ale největší šanci jim zmařil na brankové čáře Kuřík. Třetí gól Stránského znamenal pro domácí otevření hry, ale naopak z rychlých brejků mohli skorovat postupně Hermon, Urban a Kampov. A tak se po závěrečném hvizdu mohli studenečtí hráči podělit o radost ze zaslouženého vítězství s početnou skupinou studeneckých fanoušků. Z hráčů se o vítězství nejvíce zasloužili Kuřík a Urban. 

 

Sokol Nová Ves B - SK Studenec B                0:2       (0:1)    muži B

Branky:  Stránský a Karásek

Sestava: P.Vancl – V.Korotvička (Karásek), V.Kuřík, Exner, J.Bartoň – Jodas, Stránský, V.Vancl, Klazar (Albrecht) – Hermon, Mejvald

Rozhodčí: Treml

 

O prodloužení jarní série bojovalo béčko na hřišti vedoucího celu tabulky. V prvním poločase si vypracovalo mírnou převahu a po pěkné kombinační akci se ujalo vedení gólem Stránského a mohlo jej i pojistit. Ve druhém poločase se domácí snažili o vyrovnání, získali územní převahu, ale naopak z brejku inkasovali. Vzhledem k počtu střel na branku a brankovým příležitostem bylo vítězství zasloužené. Vynikající výkon podal především Vítek Kuřík a pomohl tak prodloužit sérii bez porážky na 13 zápasu  (9 4 0  26:7   31) a posledním přemožitelem je příští soupeř HSK Benecko.

 

HSK Benecko - SK Studenec                          3:5       (1:4)    dorost

Branky: Jiřička, T.Synek, Kudrnáč, Hördler, J.Synek

 

Přes vítězství se dorostencům ještě podzimní forma nevrátila a ve druhém poločase nedůsledností v obraně dovolili domácím utkání zdramatizovat.

 

SK Studenec A – Sokol Rovensko     1:1       (1:1)    žáci A

Branka: Martin Kupec

 

Žáci stále bez distancovaného Ondry Tauchmana si nedokázali poradit s totální defenzívou hostů, kterou jistil spolehlivý gólman. Z jediné vážnější akce se po chybě Sváti Čecha ujali vedení, které alespoň po vytrvalém tlaku vyrovnal Martin Kupec.

 

Jiskra Libštát - SK Studenec B                      2:2       (0:1)    žáci B

Branky: Jára Palivoda 2

 

SK Studenec B - TJ Košťálov                    2:1      (0:1)  minižáci B

Branka: Martin Šimáček a Kuba Pacholík

 

SK Studenec A-  Sokol Roztoky               7:0      (4:0)  minižáci A

Branka: Eva Bartoňová 4, Míša Nosek, Lukáš Vancl a Kuba Pacholík

 

Střelecký koncert Evy Bartoňové v prvním poločase, která v sobotu nastřílela 5 branek v dresu DFC Hradec Králové na Mistrovství republiky přípravek v Plzni a stala se nejlepší střelkyní tohoto týmu v tomto turnaji za účasti Sparty Praha, Rapidu Plzeň a dalších přípravek dívčí kopané.