Neděle 17.dubna 2005 Nová Ves - Studenec 1:1  (1:1)

 

 

Branky: Hlava – Brož

Sestava: Tuž – L.Korotvička, Salátek, M.Šedivý, J.Šedivý – Ulvr, Brož (25.Přiklopil), Albrecht, Jodas (85.Klazar) – Urban, Petera (70.M.Kuřík)

Žluté karty: 1:3

Diváci: 90

 

První bod se zrodil zásluhou zlepšeného výkonu a dobrého nástupu, ze kterého vytěžil vedoucí branku hlavou Brož a navíc Martin Urban neproměnil penaltu. Domácí vyrovnali, ale výraznější převahu si až do konce zápasu nevytvořili, neproměnil sice penaltu, ale naopak pět minut před koncem střele střídajícího Kuříka chyběly milimetry.

 

SK Studenec B – Sokol Zálesní Lhota   2:3  (1:1)

Branky: V.Vancl z penalty, J.Bartoň – P.Tauchman,P.Hofman, Tichý

Sestava: Kolář – Exner (Kudrnáč), V.Kuřík,V.Korotvička, J.Bartoň – M.Chrtek (Kampov), Mejsnar, Kočárek,V.Vancl – Mejvald, Hermon (R.Puš)

Diváci: 150

 

Historicky první vítězství Zálesní Lhoty přinesla především jejich bojovnost a lepčí fyzická příprava, neboť nějteří hráči béčka se letos s balónem potkali poprvé a bylo to znát. Měli sice stálou územní převahu, ale šance se bez pohybu rodily velice těžko. Navíc pro zranění museli ze hry odstoupit Exner a Hermon. Hosté nakonec rozhodli brankou hostujícího Jožky Tichého.

 

TJ Desná – SK Studenec 4:4 (1:3)  A dorost

Branky: Kupec 2, Jiřička, T.Synek

 

Zbytečně ztracený bod dorostu, kteří neudrželi v závěru dvougólové vedení proti osmi domácím (3 červené karty).

 

Sokol Kruh – SK Studenec B 9:0 (5:0)  B Dorost

 

SK Studenec – FK Sedmihorky 2:2 (1:0)  žáci¨

Branky: Hanzlík, Ježek z penalty

Sestava: Exner – Černý,T.Klouček,M.Pacholík,T.Palivoda – Vérteši (J.Pacholík) , Povr, Bartoň – Čivrný, Ježek, Hanzlík

 

Žáci podali velice dobrý výkon a o vítězství přišli po dvou zbytečných chybách a neproměněných šancí. Svého fyzicky zdatnějšího soupeře přehráli.

 

Neděle 10.dubna 2005 Studenec  Železuný Brod 1:6  (0:4)

 

Branka: Albrecht

 

V zápase hraném v Kruhu si soupeř bez problému dokráčel  k jasnému vítězství především zásluhou vysoké produktivity v zakončení.

 

SK Studenec – Sokol Plavy 2:2  (0:1)    A dorost

Branky: Tomáš Synek 2

 

Dobrý výkon dorostu na semilské škváře.

 

SK Studenec B – SK Mírová                 1:9  (1:3) B dorost

 

 

 

Sobota 2.dubna 2005 Desná – Studenec   6:0  (2:0)

Branky: Pipek a Bílek 2, Jech a Kořínek

Sestava: Tuž – Ulvr, Salátek, M.Kuřík (60. Buchar), J.Šedivý   – Jodas, Letkovský (65.M.Puš), T.Synek, Pešek – Přiklopil (75.Kupec), Petera  

Rozhodčí: Hanuš, Švanda, Kříž

Žluté karty: 1:1  

Diváci: 30

 

Studenečtí hráči se vrátili na umělou trávu do Břízek po 3 týdnech, kdy utrpěli debakl v prvním kole Poháru Jizerských pekáren s Pěnčínem v poměru 1:11. K prvnímu jarnímu mistrovskému zápasu odjelo mužstvo bez 8 hráčů základní sestavy s dorosteneckou lavičkou. Jedinou nadějí na případný zisk bodu byla proti zkušenějšímu a rozehranějšímu mužstvu hra na bezbrankovou remízu, která vydržela až do závěru prvního poločasu. Nejprve z rychlé akce přehodil Tuže Pipek a pak se nádherně trefil Jech, kterému ovšem ideálně „namazal“ Jodas. Druhá gólová sprška přišla mezi 55. a 65.minutou, kdy byl ošetřován a následně střídán do té doby výborně hrající Kuřík a domácí přidali další čtyři zásahy. Jedinou šanci  k čestnému gólu měl Petera, ale jeho průnik byl zastaven tvrdým faulem pouze za žlutou kartu a z následného přímého kopu nastřelil Salátek pouze zeď.